prijave za volontiranje

Prijava volontera

Želiš li svojom osobnošću i volonterskim radom pridonijeti jedinstvenoj javnoj manifestaciji te uz dobru zabavu steći korisna iskustva i nova poznanstva, pridruži se organizacijskom timu 20. Festivala jednakih mogućnosti (20. F=M)!

Festival predstavlja osobe s invaliditetom koje s drugim umjetnicima nastupaju u glazbeno-scenskom i likovnom programu, te u edukacijsko-rekreacijskim i sportskim igrama. Svrha je Festivala javno pokazati stvaralačke mogućnosti izvođača programa, šireći poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana. Na trodnevnom uličnom Festivalu nastupa preko 900 izvođača iz zemlje i inozemstva, od kojih oko 600 osoba s invaliditetom.

Festival će se održati 07. – 09. lipnja 2022. (utorak, srijedu i četvrtak) na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, s dnevnim rasporedom programa od 10 do 22 sata.

Obvezna edukacija i priprema volontera za rad održavat će se u četvrtak 02. lipnja 2022. od 15 do 20 h na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu (FER), Unska 3, dvorana B4.
Rok za prijavu volontera: do popunjavanja broja od 150 volontera.

O edukaciji i dobrotvornom radu na F=M-u izdavat će se potvrde (knjižice).

Radujemo se zajedničkom radu i nezaboravnom druženju. smile

Ako ti ne prihvaća sliku za akreditaciju, pokušaj ju smanjiti (npr. izreži rubove slike).
Forma za prijavu