prijave za volontiranje

Prijava volontera

Prijave za volontiranje na 22. Festivalu jednakih mogućnosti su zatvorene.

Želiš li svojom osobnošću i volonterskim radom pridonijeti jedinstvenoj javnoj manifestaciji te uz dobru zabavu steći korisna iskustva i nova poznanstva, pridruži se organizacijskom timu 22. Festivala jednakih mogućnosti (22. F=M)!

Festival predstavlja osobe s invaliditetom koje s drugim umjetnicima nastupaju u glazbeno-scenskom i likovnom programu, te u edukacijsko-rekreacijskim i sportskim igrama. Svrha je Festivala javno pokazati stvaralačke mogućnosti izvođača programa, šireći poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana. Na trodnevnom uličnom Festivalu nastupa preko 900 izvođača iz zemlje i inozemstva, od kojih oko 600 osoba s invaliditetom.

Festival će se održati 21. – 23. svibnja 2024. (utorak, srijedu i četvrtak) na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, s dnevnim rasporedom programa od 10 do 22 sata.

Obvezna edukacija i priprema volontera za rad održat će se u srijedu 15. svibnja 2024. u 15 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu (FER), Unska 3, dvorana B4.

Rok za prijavu volontera: do popunjavanja mjesta.

O edukaciji i dobrotvornom radu na F=M-u izdavat će se potvrde volonterske (knjižice).

Radujemo se zajedničkom radu i nezaboravnom druženju. smile